Kom op mijn schoot - Jacques TremmeryKom op mijn schoot

Jacques TREMMERY

  • ISBN: 9789046600313
  • Aantal Pagina's: 260
  • Status: Verschenen - bestelbaar - leverbaarµ
  • Prijs: € 16,90
  • Uitgever : Maklu-Uitgevers nv

Over het boek

Kom op mijn schoot is een aangrijpend verhaal over liefde en overspel. Nu eens zonnig, teder, erotisch, dan weer verscheurend en hard zoals sprookjes nu eenmaal zijn. De hoofdpersoon is advocaat en doceert rechten aan een Vlaamse universiteit, wanneer een assistente zijn leven verandert. Verschillende personages komen aan het woord. De hoofdfiguren positioneren zich, toeschouwers geven commentaar, ook de bedrogen echtgenote. Allemaal verhalen die elkaar, zoals partners, vasthouden en dan weer loslaten.

Verliefdheid ontluikt in de lente, breekt open in de eerste zwoele zomerse dagen, maar de opeenvolging van seizoenen is onafwendbaar. Herfst en winter volgen. En daarna?

Wie na het lezen van dit verhaal, het boek opnieuw ter hand neemt, zal bij willekeurig grasduinen, merken dat eenvoud maar schijn is.

Over de auteur

Jacques TREMMERY is advocaat, met een rijke ervaring in het echtscheidingsrecht. Hij luisterde naar duizend en één verhalen van ontgoochelde ruziënde partners. Het lijkt alleen maar een paradox dat die ervaringen zich kristalliseerden in deze roman die een ode is aan de liefde.

Het boek ‘Kom op mijn schoot’ is ook te verkrijgen in braille op volgend adres:
http://catalogus.aangepast-lezen.nl/detail?key=rst_d3956126f33ff8cc7da767c9cc654968&id=0&loisid=t226236

Publicaties